Három magyar startup indul a londoni EMEA CTO Summiton

Összesen kilenc startup közül választotta ki a Morgan Stanley szakmai zsűrije a CryptTalk, a Tresorit és a Be-Novative fejlesztőit az első alkalommal megtartott budapesti Tech Start Up Day alatt. A győztes vállalkozások lehetőséget kapnak, hogy részt vegyenek a londoni Morgan Stanley EMEA CTO Summiton. Február 20-án már 13. alkalommal rendezik meg a startup cégek és a befektetők találkozóját, az EMEA CTO Summitot, mely egy évvel később indult, mint testvérrendezvénye, az amerikai CTO Summit and Tech Week.

Az Arenim Technologies a CryptTalk révén lehet ismerős, a hívás- és kommunikáció-titkosításban utazó cég azt ígéri, beszélgetésünk lehallgathatatlanná válik szoftverük használatával. A Tresorit felhőben elhelyezett adatainkat rejti el a kíváncsi szemek elől, a Be-Novative pedig abban segít a cégeknek, hogy az ötletelés és aztán azok elvetése még egyszerűbb és intuitívabb legyen.

Az európai CTO Summit egyik kiemelt témaköre idén az IT-biztonság, ezért a kiválasztottak bizakodnak, hogy felfigyelnek rájuk a nagyok is.

Azóta történt

  • 30 napig ingyen beszélhet titokban

    Átütő sikere van a harminc napig díjmentesen kipróbálható hívás- és SMS titkosító alkalmazásnak, melyet magyar startup fejleszt.

Előzmények