A nagyvállalatok felé nyit az Allied Telesyn-képviselet

Az informatikai hálózati eszközöket gyártó japán Allied Telesyn magyarországi képviselete együttműködési szerződést kötött a Polygon Informatikai Kft.-vel a hazai szervizszolgáltatási feladatok ellátására. Ennek eredményeként a cég jelentős forgalomnövekedést vár, különösen a nagyvállalati szektorban.

Az Allied Telesyn tavaly tavasszal alakította ki önálló magyarországi képviseletét, így az elmúlt nagyjából egy év a disztribútori hálózat, a viszonteladók és az üzleti-infrastrukturális szükségletek kiépítésével telt – mondta Szuszkó László, a cég hazai képviseletének vezetője. A képviselet mostanra jutott el oda, hogy szoftverkövetési és más, alapvető elemek mellett a világ többi részén már elérhető, emelt szintű, úgynevezett Net.Cover szolgáltatásokat vezessen be a hazai piacon is. A Net.Cover szolgáltatások lehetővé teszik a szerződött ügyfél részére, hogy hálózati meghibásodás esetén azonnal csereeszköz álljon rendelkezésére (advanced replacement), vagy a helyszínre kivonulva, akár 4 órán belül megkezdje a probléma elhárítását egy Allied Telesyn által kiképzett mérnök.

A nagyvállalati piacon való hangsúlyosabb megjelenés miatt volt szükség a szolgáltatások bővítésére, amit az az együttműködési megállapodás teszi lehetővé, amelyet a gyártó a Polygon Informatikai Kft.-vel kötött. A viszonteladók toborzása még tart, a tréningközpont kialakítása pedig az év második felére várható, de azzal, hogy a Net.Cover szolgáltatás már itthon is elérhető, a közép- és nagyvállalati ügyfelek már most a maximumot várhatják és kapják – tette hozzá Szuszkó László.

Azóta történt