Új CS-családot és felhőszolgáltatást jelentett be az Adobe

Az Adobe ma több új terméket is bejelentett (például: Adobe Photoshop CS6, Adobe InDesign CS6, Adobe Illustrator CS6, Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium, Adobe Creative Suite 6 Design Standard, összesen 14 szoftver), vagyis megújult a CS-család, de a legnagyobb újdonságnak a felhőszolgáltatás megindítása számít.

Az előfizetéses Creative Cloud a felsorolt Creative Suite 6 szoftverekre épül, az előfizetők letölthetik és telepíthetik az Adobe CS6 ma bejelentett összes új alkalmazását, valamint a két új HTML5-alapú terméket, az Adobe Muse és az Adobe Edge Preview szoftvert. A Creative Cloud az Adobe kreatív táblagép-alkalmazásait, például a Photoshop Touch szoftvert is integrálja – szinkronizálja és a felhőben tárolja a fájlokat, amelyek így megoszthatók és elérhetők bármilyen készülékről. A felhőszolgáltatás tagjai a cég szerint még az előtt hozzáférnek a frissítésekhez – beleértve a CS új, különálló termékszolgáltatásait –, hogy azok egy jelentős frissítés részeként megjelennének, valamint a folyamatosan megjelenő új termékeket, szolgáltatásokat is használhatják.

A Creative Cloud-tagság ára éves szerződés esetén havi 47,99 euró, míg a havonta megújított tagság havidíja 71,99 euró. A cég akciózik a bevezetéskor, ezért a bevezető ajánlat keretében a CS3, CS4, CS5 és CS5.5 termékeket korábban megvásároló egyéni ügyfelek havonta 29,99 amerikai dollárért érhetik el a szolgáltatást.

A Creative Cloud-tagság akár 20 GB tárhelyet is biztosíthat, és hamarosan lehetőség nyílik további tárhely vásárlására is.

Az új termékeket és a felhőszolgáltatást az Adobe hivatalosan ma mutatja be, az eseményt élőben lehet követni az interneten, magyar idő szerint este hét órától, az esemény felvett videója pedig az Adobe TV oldalán, április 24-től lesz elérhető.

A termékek megjelenése 30 napon belül várható, már előrendelhetőek, a Creative Cloud-tagság 36 ország ügyfelei számára, számos nyelven lesz elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények