Az iPhone-felhasználók típusai

Egy már régi játékot folytat az az infographics.blog.hu, amikor most éppen egy olyan anyagot szemléz, ahol a kiemelt fogyasztói csoportnak nevezhető iPhone-felhasználók enyhe cikizése folyik (jelen pillanatban körülbelül 70 millió iPhone-tulajdonos van a világon, de ez a szám meredeken növekszik).

Kis ízelítő az infografikához fűzött magyarításból: „A rajongó, a 70 milliós tábor maroknyi része, aki örökké hűséges,ragaszkodik mindenhez, ami Apple. Issza Steve Jobs minden szavát és nem rest egész éjszaka sorban állni egy Apple bolt előtt ha megjelenik a legújabb kütyü.

A nyafka, akinek csak azért van iPhone-ja mert trendi, neki túl bonyolult. Fogalma sincs róla hogyan működik, még sosem töltött le hozzá alkalmazást, de mindenesetre jól néz ki.

A függő, aki képtelen egy pillanatra is elválni iPhone-jától és nem sajnál tőle semmit, az alkalmazásokat pedig pusztán unatkozásból töltögeti. Természetesen Halloweenkor Angry Birdsnek öltözik.”

iphone

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Mi értelme az infografikának?

    A Dotkom blog szerzője fájlalja, hogy ennyire trendi most az adatokat így ábrázolni; ő nem dől be a divatnak, és marad grafikonpárti.

  • Steve Jobs: Mi nem követünk senkit

    Az Apple vezetőjének tulajdonított levél akár hamisítvány is lehet, ám ez a lényegen aligha változtat: az okostelefon-gyártókat egy darabig nem fogják békén hagyni.

Előzmények