Az Oracle felvásárolja a ProfitLogicot

Az Oracle bejelentette, hogy felvásárolja a kiskereskedelmi szektor számára nyereségoptimalizálási megoldásokat nyújtó, magántulajdonban lévő ProfitLogic céget. A ProfitLogic szoftvermegoldása a vásárlói igények és a kereslet elemzésével segíti a kiskereskedőket a leltárkészletezéssel, árazással és áruértékesítéssel kapcsolatos döntéseikben.

Ezekkel a megoldásokkal, a Retek széles körű kiskereskedelmi termékeivel, valamint az Oracle infrastruktúraszoftvereivel és integrált vállalatirányítási alkalmazásaival a kiskereskedelem bármely területére, a kisebb cégektől a legnagyobbakig mindenkinek tud integrált megoldásokat nyújtani a vállalati szoftvereket szállító vezető amerikai vállalat. A ProfitLogic jelenlegi ügyfelei között megtalálhatók az olyan amerikai kiskereskedelmi bolthálózatok, mint például az American Eagle Outfitters, az Ann Taylor, a Bloomingdale’s, a The Children’s Place Retail Stores, a Famous Footwear, a JC Penney, a Marshall Field’s, a Nordstrom, a Reitmans, a ShopKo Stores és a Toys R Us.

Az Oracle és a ProfitLogic várakozásai szerint az ügyletet – a szükséges versenyhivatali jóváhagyások beszerzését és egyéb szokásos feltételek teljesülését követően – 2005. július végéig lebonyolítják.

Azóta történt

Előzmények