Beszélni még alig tud, de már autót vásárolt az interneten


A háromévesek ízlése...

Egy hároméves fiú az anyja számítógépét használva egy 9000 fontba (több mint három és fél millió forintba) kerülő autót vásárolt az eBay aukciós oldalon.

A kis Jack Neal szülei csak akkor szereztek tudomást a tranzakcióról, amikor megkapták a weboldalról a gratuláló e-mailt, mely szerint az eBay örvend annak, hogy mostantól családjuk egy rózsaszínű Nissan Figaróval gazdagabb. Rachel Neal, a 36 éves anyuka nem értette, hogyan történhetett mindez, hiszen a családból senki nem vásárolt semmi ilyesmit, s a barbie-rózsaszín kocsi képét meglátva hatalmába kerítette a pánik. Csak akkor derült ki az igazság, mikor fiuk másnap reggel azzal keltette őket, hogy vett egy autót.

Az érdeklődő újságíróknak a sleafordi anya elmondta, hogy úgy véli, otthagyhatta ebay-es jelszavát a gépen, s a billentyűkön összevissza kalimpáló kisfiú véletlenül a megfelelő billentyűket nyomta le. Amint kiderült a dolog, férje azonnal felhívta az eladót, s igyekezett elmagyarázni, hogy félreértésről van szó. Az autó tulajdonosa szerencsére a humoros oldaláról fogta fel a dolgot, s hajlandó volt visszakozni. A használt autókkal kereskedő Paul Jones mindössze annyit tett hozzá, hogy jó ízlése van a kölyöknek, minőségi autót választott. Egy kicsit azért sajnálja a történteteket, mert ez lett volna az első autó, amit az eBay-en sikerül eladnia.

  • Kapcsolódó cégek:
  • eBay

Előzmények