Nevet váltott a CE On-Demand

A CE On-Demand magyarországi székhelyű felhőszolgáltató a mai naptól Neostratus néven folytatja működését. A hivatalos közlemény szerint az új márkanév a cég küldetésére utal: a globális piacon támogatni az új felhőszolgáltatók létrehozását és piacra vitelét. A Neostratus továbbviszi a CE On-Demand által létrehozott értékrendet, és mind a vezetőség, mind a tulajdonosi kör változatlan marad.

A Neostratus kifejezés az „új” jelentésű neo és az egyenletes felhőalappal rendelkező rétegfelhőt jelentő stratus szavak házasságából származó szóösszetétel. Az ötletgazdák szerint a kifejezés egyszerre szimbolizálja azt a vállalati küldetést, miszerint a Neostratus igyekszik mindig a legújabb, leginnovatívabb műszaki platformot szolgáltatni partnerei számára, miközben a már meglévő, illetve jövendőbeli partnereit folyamatosan támogatja a felhőszolgáltatásaik sikeres piacra vitelét segítő tanácsadással.

Kovács Viktor, a cég elődjének, a CE On-Demandnak alapítója és a Neostratus kereskedelmi vezetője elmondta: „A mai nap fontos mérföldkő a cég történetében. 2008-ban egy kis magyarországi felhőszolgáltatóként kezdtük, mára pedig nem várt nemzetközi hírnevet szereztünk a távközlési cégeknek és rendszerintegrátoroknak nyújtott felhőbróker szolgáltatásainkkal. 16 országban több, mint 25 stratégiai partnerünk van, közülünk jón éhány a telekommunikációs és információtechnológiai szektor leghíresebb márkái közül való. Köszönettel tartozunk partnereinknek azért, hogy bíznak bennünk, és velünk építik fel a saját ügyfeleiknek nyújtott szolgáltatásokat a legmodernebb IT-technológia alapjain.”

Azóta történt

Előzmények