NFT-piacteret indított a Coinbase kriptotőzsde

Az amerikai Coinbase kriptotőzsde az USA-ban indította el a saját NFT-piacterét, a visszaesések ellenére is hisz a szektorban.

Bár az elmúlt hetekben az NFT-szektor folyamatos lassulásáról, visszaeséséről érkeznek jelentések, az amerikai Coinbase kriptotőzsde hisz a szektorban, és elindította a saját NFT-piacterét.

A platformot eredetileg októberben szellőztették meg, most pedig az USA-ban kevés felhasználó már használhatja is. A következő 3-5 hét tesztjei után a várólistáról újabb emberek kezdhetik el használni.

Bár a piacvezetőnek számító OpenSea platformok az ethereum blokkláncon rögzített NFT-eladások januárról márciusra megfeleződtek, a Coinbase szerint az NFT-k velünk maradnak, az ő piacterük a vásárláson és eladáson túl pedig a megfelelő közösségek megtalálását is lehetővé teszi, amelyeken mindenki úgy érezheti, kapcsolódik a többiekhez.

Az NFT-szektor alapvetően továbbra is szabályozatlan vadnyugatnak számít, amelyen gyakoriak a csalások, visszaélések, lopások és manipulációk. Számos platform döntött úgy, hogy leáll: bár dollármilliárdokat kerestek, mindez annak volt köszönhető, hogy a felhasználók lopott tartalmakkal kereskedtek vagy kis számú tárca között oda-vissza mozgattak nagy értékben NFT-ket. A Coinbase azt ígéri, lehetővé teszi a csalások jelentését.

Előzmények