Családi flotta percdíj nélkül

A Pannon GSM az egyéni előfizetőkre is kiterjeszti a cégek esetében már régóta bevált "flottakedvezmény" gyakorlatát, vagyis a jövőben az ugyanazon előfizetőhöz tartozó telefonokról percdíj nélkül lehet egymást hívni.

A szolgáltatást csak a számlás csomagokra lehet igénybe venni, cserében belföldön napszaktól függetlenül mindig 0 forintos percdíjjal lehet vele telefonálni az egy előfizetői néven levő többi számra. A Családi Csomagot bármely pannonos számlás csomag mellé meg lehet rendelni, de ezeknél a Díjcsökkentő, a PannonTeam és a hívásátirányítás szolgáltatás egyidejűleg nem vehető igénybe.

Amire nem árt odafigyelni: A Pannon GSM közleménye szerint a szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az előfizető az ügyfélszámhoz tartozó valamennyi előfizetésre megrendelje. Tehát, ha mondjuk négy előfizetés van a nevünkön – saját, asszony, Hugi, Öcsi –, akkor nem rendelhetünk csak magunknak plusz a két nőnek, mondván, Öcsi nem beszél, mert az úgy nem ér. Ráadásul a szolgáltatás havidíjas – bruttó 890 forint –, és ez előfizetésenként értendő!

Most már csak egy dolog van hátra, elővenni otthon a legutóbbi számlákat és megnézni, ki mennyit telefonál családon belül, az összegeket összeadni, és, ha ez lényegesen több, mint 890 forint szorozva előfizetések számával, akkor megrendelni a Családi Csomagot.

Azóta történt