Csempeszerűen építhetőek össze az LG átlátszó OLED "tévéi"

Az LG egyrészt nagy és elkötelezett támogatója a "hagyományos", tehát a tévékbe szánt OLED képalkotási technológiának, de emellett komoly figyelmet fordít az átlátszó OLED megjelenítők fejlesztésére is. Ezt tökéletesen alátámasztja, hogy az idei ISE kiállításon a vállalat bemutatta legújabb ilyen típusú eszközeit, a Signage Open Frame termékeket.

LG Signage Open Frame
LG Signage Open Frame [+]

Ezek sajátossága tehát, hogy a 38 százalékban áttetsző képernyőn egyaránt futhat mozgókép vagy képgaléria, miközben a mögötte elhelyezett termékek is tisztán láthatók. Ezáltal jó szolgálatot tehetnek kirakatokban, üzletekben, galériákban vagy akár vendéglátóipari vagy idegenforgalmi egységekben is, és az állóképek mellett természetesen mozgóképek, videók, animációk megjelenítését is szavatolják. A kialakításnál figyeltek arra is, hogy a kijelzőket a vékony káváknál csempék módjára lehessen összeilleszteni, összekapcsolni, ezáltal jól használhatók az olyan nagy terekben, ahol – például egy autószalonban – a vásárlóval kialakított interakció az üzletkötés kulcsfontosságú eleme lehet.

LG Signage Open Frame
LG Signage Open Frame [+]

Egyelőre még a vállalat hivatalos weboldalára sem kerültek fel információk az új Signage Open Frame termékekkel kapcsolatban, valamint még azt sem lehet tudni, hogy mikor és mennyi pénzért majd lehet őket megvásárolni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt