Dinamikusan fejlődik az eTel

Az eTel Csoport bejelentette, hogy a Deloitte & Touche az első helyre rangsorolta a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatok 50-es listáján (Deloitte Fast 50). Az eTel 1999-es, írországi megalapítása óta másodszor került a lista élére, és negyedszer ért el helyezést.

Az évente megrendezésre kerülő eseményen Észak-Írország és az Ír Köztársaság leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatait választják meg, illetve rangsorolják teljesítményüket. A Közép-Európában, így Magyarországon is vállalati telekommunikációs szolgáltatást nyújtó telekomunikációs vállalatcsoport elképesztő mértékű, 2652 százalékos összesített jövedelemgyarapodást ért el az elmúlt 5 év során. Ezt a fejlődési dinamikát ismerte el a Deloitte & Touche azzal, hogy a leggyorsabban növekvő technológiai vállalatnak választotta a céget. Az eredmények alapján a vállalat Ausztriában, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában létrehozott kiterjedt hálózatával Közép-Európa vezető alternatív vállalati telekommunikációs szolgáltatója.

Sean Melly, a cég alapítója, egyben vezérigazgatója a díj átvételekor elmondta: „Az eTel Csoport folyamatos dinamikus növekedése nem az új piacokon történő terjeszkedésnek, hanem inkább az újabb akvizícióknak köszönhető. Ugyan nagy a csábítás, hogy terjeszkedjünk más országokban is, de nem fogjuk ezt tenni. A következő öt évben a növekedésünk a további akvizíciókból, a vállalatcsoport konszolidációjából és meglévő ügyfeleink teljes körű kiszolgálásából származó összetett előnyökből fog származni.”

Ez a most elért eredmény különösen figyelemre méltó, mert azt a telekom vállalatok számára igen komoly erőpróbát jelentő piaci környezetben sikerült kivívniuk, amelyben a számos versenytárs számára a fennmaradás is igazi kihívást jelent.

Előzmények