Megérkezett Magyarországra az eMAG online áruház

Az eMAG tegnap bejelentette, hogy Magyarországon is megkezdte működését. A cég 13 árukategória több mint 10 ezer termékének megvásárlását biztosítja a lehető legegyszerűbb keretek között. A tabletektől a fényképezőgépeken és TV-ken át egészen a háztartási gépekig 120 márkát kínálnak Magyarországon magas színvonalú szolgáltatások mellett.

„Az elmúlt 12 év alatt létrehoztuk Románia és Bulgária vezető online áruházát, és az itt szerzett regionális tapasztalatainkat fordítjuk most a magyar vásárlók javára. A lehető legjobb vásárlói élményre törekszünk, amit minőségi szolgáltatásinkkal, kedvező árainkkal, és a vásárlóknak tett valamennyi ígéretünk betartásával érünk el” – nyilatkozta Iulian Stanciu, az eMAG ügyvezető igazgatója.

Az eMAG Kelet-Közép-Európa vezető e-kereskedelmi csoportjának, az Allegro Group Europe-nak a tagja, melyhez Magyarország legkedveltebb online kereskedelmi oldalai tartoznak: vatera.hu, az aprod.hu, a grando.hu és az arukereso.hu.

Az eMAG kinyilvánított célja, hogy Magyarország első számú B2C online kereskedelmi vállalata legyen a kiváló ügyfélközpontú szolgáltatásainak, valamint kiemelkedően jó akcióinak és árainak köszönhetően.

Azóta történt

Előzmények