A válság ellenére erős évet zárt az Aloha

A megelőző évhez képest 12,5 százalékkal, 1,8 milliárd forintra növelte nettó árbevételét tavaly az Aloha Informatika Kft. A tervezettnél nagyobb forgalmat a cég több mint ötszáz, javarészt kis- és középvállalati ügyfelének köszönhetően érte el – közölték.

Az Aloha 2009-ben a rendszerintegráció, a fejlesztés, a hálózati szolgáltatások, a rendszerüzemeltetés és a folyamatos online support mellé felvette portfóliójába az IT-tanácsadást és az adatvédelmi szolgáltatásokat.

Az 1996-ban alapított Aloha Informatika Kft. a Hewlett-Packard stratégiai partnere és egyben Magyarország legnagyobb eseményszámú HP-szervize is. A cég tevékenységének középpontjában a vállalati IT-infrastruktúra felépítése, működtetése és karbantartása áll, de a megfelelő termékek kiválasztásában, a finanszírozási források felkutatásában, az eszközök beüzemelésében és a zökkenőmentes működés biztosításában is segítséget nyújt az ügyfeleinek.

Azóta történt

  • Vége a válságnak az IT-iparban?

    A világ egyik legnevesebb piackutatója szerint az információtechnológiai ipar már nem a gödör alján van, hanem elindult a felkapaszkodás.

Előzmények