EuroNOG: hálózati szakemberek konferenciája Budapesten

euronogBudapesten rendezi második találkozóját az EuroNOG, mely kontinensünk hálózatüzemeltetői, hálózati szakemberei számára igyekszik fórumot biztosítani az észak-amerikai NANOG mintájára. A szakmai célközönséget megcélzó rendezvényt szeptember 10-én és 11-én a Ramada Plaza Hotelben tartják.

A konferencia sztárelőadója Martin J. Levy lesz, aki a 80-as években a Bell Laboratories munkatársaként részt vett a TCP/IP-protokoll korai bevezetésében és tesztelésében. Levy azóta is hálózatüzemeltetéssel foglalkozik, jelenleg a Hurricane Electric IPv6-stratégiáért felelős igazgatója. A másik nyitóelőadást Jan Žorž, az IPv6 terjesztését zászlajára tűző szlovén Go6 institute és a SiOL internetszolgáltató alapítója. Az elsősorban best practice-ekre és esettanulmányokra fókuszáló rendezvényen is az IPv6, a cloud biztonsága és az LTE lesz a középpontban.

A konferenciára regisztrálni annak weboldalán lehet. A részvételi díj augusztus 31-ig leadott jelentkezések esetén 300 euró (később 500 euró), amiből az IT café olvasói 15 százalék kedvezményt kaphatnak. A kedvezmény érvényesítéséhez a regisztrációs űrlap „Discount code” mezőjébe a „itcafe_15” kódot kell beírni.

Azóta történt

Előzmények