Exkluzív funkciót kapott az Antenna Hungária a Huaweitől

A Groupama Aréna parkolójában, kamionos roadshow keretében mutatta be a Huawei Technologies a Mobile World Congress óta érkezett, üzleti felhasználóknak szánt termékeit. Többek között arról is szó esett, hogy az Antenna Hungária Zrt. számára két, darabonként 100 Tbyte kapacitású OceanStor 5300V3 adattárolót is üzembe állítottak.

OceanStor5300V3
OceanStor5300V3 [+]

Ilyeneket használ például a német Der Spiegel kiadó, vagy a varsói Orvostudományi Egyetem, azonban egyiknek sincs hozzá webes műsorszórásra alkalmas szoftvere, amit a Huawei fejlesztett. Az Antenna Hungáriának viszont van, a kedvükért a gyártó korábbra hozta az amúgy is tervezett fejlesztést, így ezt a funkciót ők kapták meg elsőként.

A fentiekkel kapcsolatban Dömsödi János, az Antenna Hungária műszaki igazgatója azt mondta, az adattárolók bővítik a tárhelykapacitást és a vállalat szolgáltatás-portfólióját, illetve a tartalomszolgáltatás kiterjesztésére is alkalmasak.

A különböző csúcstechnológiás eszközök mellett a Huawei arról is beszámolt, hogy megtöbbszörözte az üzleti felhaszálású megoldásokkal foglalkozó szakembereinek számát azzal a nem titkolt céllal, hogy minél több hazai kormányzati és nagyvállalati szereplőt tudjanak kiszolgálni.

Innovációk kis helyen
Innovációk kis helyen [+]

Az érdeklődők megtekinthették a vállalat idei, saját innovációs fejlesztéseit, amelyek főképp a szélessávú hálózatok és a felhő alapú, informatikai megoldások fellendítését szolgálják. Interaktív képernyők és 3D vetítések segítségével tapasztalhatták meg a Huawei jövőbeli hálózatai által nyújtott lehetőségeket, illetve betekintést nyerhettek a vállalat 5G és az internetalapú televíziózás fejlesztéseibe is.

Azóta történt

Előzmények