Hétvégén akár -195,8 °C-os extrém hideg is lehet!

Szombaton ismét Veletech a PlayIT-en, ahol a tavalyi év után újfent extrém tuninggal kedveskedünk a kilátogatóknak. Mindez elsősorban a Gigabyte jóvoltából valósulhat meg, mely cég biztosítja a hardveres hátteret, ráadásul nem is akármilyen formában! Az GA-X99-SOC Champion alaplap személyében a tuningosok egyik álma érkezik, amelybe egy nyolcmagos Intel i7-5960X Extreme Edition processzor fog belecsücsülni. Ez még nem minden, ugyanis két platform lesz! A második konfig alapját egy GA-Z97X-SOC Force szolgáltatja egy jubileumi Pentium G3258 processzorral a fedélzetén, mely CPU nem mellesleg a 8. helyet foglalja el a világranglistán, de ha a fiúk ügyesek lesznek, talán még előrébb is léphet majd a hétvégén.


[+]

Grafikus kártyák tekintetében nem adják GTX 980 alá a srácok, de hogy végül pontosan hány darab ilyen VGA kerül majd elő, az legyen meglepetés. Természetesen mindehhez nem hiányozhat két darab, folyékony nitrogénnel csurig töltött tartály, illetve az azokat utolsó cseppig felhasználó négy extrém tuningos fenegyerek sem, név szerint 04ahgy, Achill3uS, subaruwrc és toyone.

Egy szó mint száz, a magas órajelek, rekord pontszámok, és a jó hangulat szinte garantált. A show szombaton délelőtt 10-kor rajtol a SYMA Csarnokban, ahova minden extrém tuningra éhes érdeklődőt tárt karokkal várunk.