Indulásra kész a Siemens SF65

A Siemens mobile Koppenhágában, egy bemutatón bocsátotta szárnyára új, SF65 jelzésű kinyitható (clamshell) mobiltelefonját, amely a gyártó portfóliójának felső szegmensében foglal helyet, és várhatóan már az idei karácsonyi forgatagban elérhető lesz.

Fényképek készítéséhez egy 1,3 megapixeles kamera áll rendelkezésre, miközben a 180 fokkal elforgatható TFT-kijelző használható keresőként. Hogy a képkészítés fontos szempontként van jelen az új csúcskészülékben, azt a négyszeres digitális zoom, a beépített LED-vaku és a 65 ezer színt biztosító, 128x160 pixel felbontású megjelenítő is jelzi. A képek a fotószerkesztő funkció révén alakíthatóak is, tárolásukhoz pedig 18 MB memória kínálkozik, amely mintegy 55 darab SXGA vagy 300 darab VGA felbontású fotót képes befogadni.

A készülék 97 grammot nyom, mérete 91 x 44 x 23 mm. A 64 „húron” pendülő polifonikus csengődallamok mellett telefonkönyvvel (500 bejegyzés), határidőnaplóval és Java alkalmazások futtatásának lehetőségével is szolgál. Adatok szinkronizálásához infravörös port használható. Egy töltéssel négyórás beszélgetési, illetve mintegy 400 órányi készenléti idő biztosított.

Azóta történt

Előzmények