Ingyenes Windows Server szakkönyvet adott ki a Microsoft

A Microsoft Magyarország tavaly őszi Informatika Tisztán előadássorozatának keretében az érdeklődők az interneten is közvetített előadáson keresztül betekinthettek a Windows Server 2008 R2 használatának rejtelmeibe. A képzéssorozatot szervező csoport úgy döntött, hogy az anyagot könyv formájában is feldolgozza.

Ennek eredménye a TechNetKlub.hu gondozásában megjelent és elektronikus formában letölthető Windows Server 2008 R2 – A kihívás állandó című szakkönyv. A szerző, Gál Tamás 313 oldalon keresztül mutatja be a Microsoft szervertermékével kapcsolatos alapokat, és lényegre törő stílusban vezeti be az olvasót a Windows Server 2008 R2 használatába a tervezés és telepítés részleteitől kezdve egészen a Hyper-V használatáig.

A Microsoft Windows operációs rendszerek kiszolgáló-termékvonalának legfrissebb változatát bemutató könyv bárki számára szabadon hozzáférhető, és ingyenesen letölthető a TechNetKlub oldalról, vagy megvásárolható nyomtatott formában a Jedlik Oktatási Studiónál. Azok, akik a könyvben részletezett módszereket szeretnék a gyakorlatban is kipróbálni, közelebbről is megismerkedhetnek mindezekkel a Windows Server 2008 R2 letölthető verziója segítségével.

Azóta történt

Előzmények