Kedvezményekkel vezet be új portfóliót az arculatában is átalakuló Invitel

Az Invitel ma közleményben tudatta, hogy holnapután bevezeti az Invilág névre keresztelt szolgáltatáscsomagokat. Az új portfólió sajátosság, hogy a szolgáltatáscsomagok díjmentes extrákat is tartalmaznak, és mellettük plusz egy vagy két kiegészítő szolgáltatást 90 napig havidíjmentesen is kipróbálhatnak az ügyfelek. Az Invilág bevezető akciójában az új előfizetőknek annyi havidíjat enged el az Invitel, ahány szolgáltatásból álló csomagra fizettek elő. Így adott esetben, tévé, internet és telefon együttes előfizetése esetén akár 3 havi díjat is elenged a vállalat.

„Invilág elnevezésű új csomagjaink a személyre szabható otthoni szórakozásról szólnak, egy olyan világról, amely minden család számára mást jelent: interaktív televíziót, HD-csatornákat, gyors internetet vagy éppen korlátok nélküli telefonálást. […] Az új csomagokhoz promóciós kampány és egy új kommunikációs platform is kapcsolódik – kommentálta a bejelentést Oliver Weiser, az Invitel lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Ezzel párhuzamosan az Invitel tavaly kezdődött megújulása is újabb állomásához érkezett, és ennek kifejeződéseként új dizájnnal is készült a vállalat.

A termékportfólió és a vizuális arculat megújulásával egy időben, május 2-án a cég weboldala is átalakul. Az egyszerűbb, letisztultabb kialakítás mellett a weboldal funkcionálisan a kosárral és a teljes szerződéskötési folyamattal bővül. Ennek köszönhetően az új ügyfelek már az interneten keresztül is megrendelhetik az új szolgáltatásokat, nem szükséges befáradniuk az Invitel Telepontjába aláírni a papírokat.

A május 2-án rajtoló Invilág portfólió bevezetésének online promóciójaként azok az új előfizetők, akik a weben kötnek szerződést az Invitellel és mindhárom szolgáltatást megrendelik, plusz egy extrát próbálhatnak ki díjmentesen 90 napig.

Azóta történt

Előzmények