ISO 9001/2000 az Avnetnél!

Az IBM Magyarországi Kft. egyik legnagyobb üzleti partnere és értéknövelt disztribútora az Avnet Kft. anyavállalata az Avnet Computer Marketing Europe, a Belgiumban található, raktárt és integrációs központot is magába foglaló európai központi irodájára, illetve az összes Európában található leányvállalataira érvényes ISO 9001/2000 minősítést, a jelenleg elérhető legmagasabb szintű minőségbiztosítási bizonyítványt kapott.

A minősítés kiemelte, hogy az olyan elemek, mint a menedzsment elkötelezettsége, a folyamattervezés dokumentált eljárásai és ügyfél aktív bevonása mind az Avnet CM-ben meglévő üzleti tervezés és eljárások szerves részei voltak. Az ISO 9001/2000 a leginkább elismert és legnehezebben elérhető minősítés, mivel a szervezet mind termelési, mind tervezési oldalának magasszintű minőségi irányelveit is ellenőrzi.

"Az új ISO 9001/2000 szabvány összes követelményét túlteljesítettük és elértük a legmagasabb, "Operations Excellence" és "Management Excellence" fokozatokat" - mondta George Smith, az Avnet CM Europe elnöke. "Az ISO 9001/2000 minősítés elérésével az Avnet CM Europe bizonyította, hogy az üzleit működésben és menedzsment eljárásokban is következetesen megtartjuk a legmagasabb szabványokat."

"Az európai irodákban dolgozó Avnet CM csapat világszínvonalú működési teljesítményről tett tanúbizonyságot" – mondta Harald Heuting, az Avnet CM Europe operációs alelnöke. "Az ISO minősítés megszerzése egy példája annak, hogy az ügyfelek szemében a kompetitív üzleti környezetben miért az Avnet a preferált értéknövelt disztribútor."