Átadták az idei Gyurós Tibor-díjakat

Az idei IVSZ Menedzsertalálkozó (MENTA) konferencia keretein belül ismét sor került a Gyurós Tibor-díj átadására. Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) az idei évben már 4 kategóriában díjazza a kiemelkedő IKT teljesítményeket: az év IKT ötlete/innovációja; 2015 IKT projektje; az év menedzsere az infokommunikációban; illetve a digitális oktatás nagykövete. A negyedik kategória meghirdetésével az IVSZ – hagyományteremtő céllal – szeretné elismerni azon személyek munkáját, akik felismerték és a lehetőségeikhez képest tanítják vagy népszerűsítik a digitális oktatás ügyét.

Az év menedzsere az infokommunikációban Orosz Bálint (Skyscanner) lett, az Év IKT-projektje a T-Systems MOL BUBI, az év IKT ötlete / innovációja a Flike, A digitális oktatás nagykövetei pedig Nádori Gergely, és Prievera Tibor a TanárBlog szerzői.

Gyurós Tibor-díj 2015
[+]

„Utóbbi címet mostantól minden évben az a személy kapja, aki a hazai digitális oktatás fejlesztéséért a legtöbbet tett. Vagyis, a díjjal azt az oktatás területén kiemelkedő tevékenységet nyújtó személyt kívánjuk kitüntetni, aki nagyban járul hozzá az IKT-alapú oktatás elterjedéséhez, eszközrendszerének, pedagógiai-módszertanának megújulásához” – nyilatkozta Laufer Tamás, az IVSZ elnöke.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IVSZ

Azóta történt

Előzmények