Új kelet-európai vezetőt nevezett ki a Kaspersky

A Kaspersky Lab Miroslav Kořent nevezte ki Kelet-Európáért felelős igazgatójának, aki Prágából fogja vezetni a vállalat kelet-európai csapatát.


Miroslav Kořen

Miroslav Kořen felelős lesz a B2C szegmens, valamint a digitális és vállalati kiberbiztonsági üzletág hosszú távú üzleti növekedéséért és nyereségességéért a teljes kelet-európai régióban – írják a közleményben.

Miroslav Kořen 14 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik az IT-ágazatban: korábban programozói, értékesítési és management feladatokat látott el a szektor vezető vállalatainál. A Kaspersky Labhoz a SUSE-től érkezik, ahol évről évre jelentősen növelte a bevételt Csehországért és Szlovákiáért felelős igazgatóként. Dolgozott az SAP-nak, az Oracle-nak és a Capgemininek is. MBA fokozatát a prágai egyetemen szerezte, csehül, németül és angolul beszél folyékonyan. Mindenféle sportot szeret, de leginkább a futballt és a futást, Prága mellett egy kis faluban él.

„Nagy várakozásokkal tekintek a Kaspersky Lab Kelet-Európáért felelős vezetési feladataira, mivel jelentős növekedési potenciált látok ebben a régióban. A Kaspersky Lab nagyon erős alapokkal rendelkezik, kitűnő a helyi csapatunk és az egyéni és vállalati felhasználóknak az iparág egyik legjobb megoldását kínáljuk, illetve egyedülálló fenyegetettségi jelentéseket és képzési eszközöket nyújtunk. Terveim között szerepel, hogy vállalkozási ismereteimet felhasználva növeljem a Kaspersky Lab régiós piaci részesedését, különös tekintettel a vállalati szegmensben” – mondta Miroslav Kořen.

A kelet-európai régióhoz a következő területek és piacok tartoznak: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Szlovákia, Horvátország, Csehország, Ciprus, Görögország, Magyarország, Románia, Észak-Macedónia, Moldávia, Montenegró, Szerbia, Szlovénia és Ukrajna.

Azóta történt

Előzmények