Kedvező finanszírozás Cisco termékere a kkv-k részére

Valamennyi Cisco termékre igénybe vehető, több országban már bevált finanszírozási programot jelentett be a mai napon a Cisco Capital és a Raiffeisen Lízing – a program keretén belül kis- és középvállalatok bővíthetik kedvező pénzügyi feltételek mellett informatikai infrastruktúrájukat, illetve olyan új technológiákat vezethetnek be, melyek hatékonyabbá tehetik üzletmenetüket.

Az április 15-től július 31-ig tartó EasyLease Finanszírozási Program keretében a cégek a jelenlegi piaci kamatoknál kedvezőbben, báziskamatláb (LIBOR vagy BUBOR) + 1%-os kamatmarzs mellett valósíthatják meg informatikai beruházásaikat 500 ezer és 7 millió forint értékhatár között, 24-36 hónapos futamidővel, forint, svájci frank vagy euró alapon. A konstrukció további előnye, hogy önerőt nem, csupán a teljes vételár áfáját szükséges a lízingbevevőknek a lízingfutamidő elején egyösszegben megfizetni, amely azután a hatályos jogszabályoknak megfelelően visszaigényelhető.

A két cég által közösen tartott mai sajtótájékoztatón Göblös Gergely, a Raiffeisen Lízing gép-berendezés üzletágának igazgatója vezetője elmondta, hogy a programban részt venni szándékozó vállalatoknak, vállalkozásoknak az EasyLease igénybevételéhez négy feltételnek kell megfelelniük: ki kell tudniuk fizetni a termék vagy megoldás forgalmi adóját (amit később visszaigényelhetnek), legalább két üzleti éven túl kell legyenek, pozitív mérleggel kell rendelkezzenek, valamint az igényelt finanszírozás összege nem haladhatja meg az árbevételük 25 százalékát.

A Cisco EasyLease finanszírozási program a Cisco hivatalos regisztrált partnerein, illetve a finanszírozást nyújtó Raiffeisen Lízing Zrt. kijelölt értékesítő munkatársain keresztül érhető el. A konstrukcióról bővebb információ a www.cisco.hu/finanszirozas/ oldalon olvasható.

Azóta történt

Előzmények