Videós ügyfélszolgálatot indított az E.ON

A rendkívüli helyzetben mindössze kilenc nap alatt készült el a fejlesztés.

A szolgáltató más óvintézkedések mellett ideiglenesen felfüggesztette a személyes ügyintézést is az E.ON valamennyi ügyfélszolgálati irodájában, ugyanakkor a személyes kapcsolat lehetőségét továbbra is biztosítani szeretné a vállalat, ezért múlt hét pénteken 10 munkatárssal elindították az új, videós ügyfélszolgálatukat.

A tesztüzem ideje alatt még általános információkat, tájékoztatást adnak az ügyfeleknek, de hamarosan szinte minden ügytípus kezelésében fognak segíteni. A videós ügyfélszolgálat munkanapokon 12-17 óráig áll rendelkezésre, különlegessége, hogy az ügyfélszolgálati munkatársak is otthonuk biztonságos környezetéből tudnak dolgozni.

A videós ügyfélszolgálat használatához mindössze egy kamerával rendelkező számítógépre, tabletre vagy okostelefonra van szükség. A rendszer az alábbi böngészőket támogatja:

  • Android: Google Chrome 59 vagy újabb
  • iOS: Safari
  • Windows operációs rendszer: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge 15+
  • MacOS: Safari

Az E.ON videós ügyfélszolgálati munkatársai itt érhetők el:

https://www.eon.hu/hu/lakossagi/informaciok/koronavirus-intezkedesek.html

A vállalatcsoport a videós ügyfélszolgálatot a következő hetekben továbbfejleszti és bővíti. Az innovatív ügyfélkapcsolati csatorna a rendkívüli helyzetet követően is elérhető lesz majd az E.ON ügyfelei számára.

Azóta történt

Előzmények