Letölthető az iGO frissített Magyarország-térképe

Elkészült az iGO-hoz a frissített Magyarország-térkép, amelyhez most is térítésmentesen juthatnak hozzá az iGO My way 2005 és 2006 szoftver felhasználói a fejlesztő Nav N Go Kft. honlapján. Az úthálózat hossza 783 km-rel bővült, így benne van az M3-as új, Görbeháza-Nyíregyháza közötti szakasza, az M8-as dunaújvárosi kiegészítése, Balatonkenese és Balatonfűzfő elkerülő útja, valamint az M7-es Becsehely-Nagykanizsa és Zamárdi-Balatonszárszó között megépült része, beleértve a kőröshegyi völgyhidat is. A térkép tartalmazza a hosszabb távú építkezések miatti útlezárásokat, így például a Műegyetem rakpart, a Fehérvári út, a Móricz Zsigmond körtér és Kálvin tér forgalmának változásait.

iGO My Way

Az előző frissítés óta 37 település helyszíni felmérése történt meg, ezek mindegyikében pontosították a térképadatokat. Kamerás méréssel ellenőrizték és korrigálták a sebességhatárokat az M1, M15, M3, M30, M5, M6, M7, M8, M9-es autópályákon, illetve az 1, 6, 45, 47, 442-es úton. Emellett ortofotók segítségével helyesbítették 25 főváros környéki település úthálózatának geometriáját és látványrétegeit. A frissített Magyarország-térkép POI-adatbázisa jelenleg 44 264 érdekes pontot tartalmaz, azaz több mint 7000 új étterem, szálloda, benzinkút és sok más fontos hely került be a választható célpontok közé.

A felhasználók is segítettek a térkép pontosításában: az online hibabejelentőre érkezett észrevételek alapján 3218 helyszínen tudták korrigálni a térképhibákat – közölte a cég.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények