Magyarok az Európai E-Kiválóság Díj 2008 győztesei között

Négy magyar informatikai vállalkozást díjaztak kiváló teljesítményükért idén a CeBIT kiállításon Hannoverben az európai multimédia élmezőnyének seregszemléjén. A hazai informatikai szakma színvonalának elismerését mutatja, hogy 13 ország 39 nyertes cége között szerepel az a négy magyar pályázó, akiket díjazott a nemzetközi zsűri.

Az Európai Multimédia Szövetségek Konvenciója (European Multimedia Associations' Conventionn – EMMAC) idén hatodik alkalommal bírálta el és osztotta ki az Európai E-Kiválóság Díjat (European Seal of E-Excellence), amelyet 2008. március 4-én, a hannoveri CeBIT kiállításon vehettek át a nyertesek.

Az európai E-Kiválóság Díjjal azokat az eTartalom és eBusiness területén tevékenykedő cégeket tüntették ki, amelyek kiváló minőségű termék,- szolgáltatásfejlesztések, kutatások mellett kiemelt teljesítményt nyújtanak a nemzetközi piacon történő terjeszkedésben, az innovációs marketing területén is. A négy magyar díjazott cég:

Arany díj:

Carnation Consulting

Ezüst díj:

Educatio Kht. - Sulinet Digitális Tudásbázis

Ingatlan.com

mS Systems - www.picipenz.hu

A 2008. évi nyertesek teljes listája megtekinthető a szervezet honlapján. Az EMMAC tagjaként az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) ösztönözte a magyar résztvevőket a nemzetközi szakmai megmérettetést jelentő díjra való jelentkezésre, részt vett a versenyzők elbírálásában, illetve delegálta a nyerteseket a díjkiosztóra.

Azóta történt

Előzmények