Masterfield Oktatóközpont az informatikusoknak

A nálunk most megnyitott, az informatikai felnőttképzésre szakosodott Masterfield Oktatóközpont az általános informatikai elméleti és gyakorlati felkészítés olyan hiánypótló területeken is indít kurzusokat, mint például a tesztmérnökök képzése, vagy az informatikát az egyéb gazdasági területekkel (például jog, pénzügyek) összekapcsoló, egyedi tematikájú tanfolyamok.

A tervek szerint az oktatóközpontban évente több mint száz tanfolyamon összesen ezer informatikus szakember vagy informatika iránt érdeklődő hallgató vehet majd részt. Az első tanfolyamok idén ősszel indultak.

A vállalkozás tájékoztatása szerint oktat náluk például Oroszi Norbert, információbiztonsági szakember, a KÜRT Zrt. munkatársa és az itSMF Magyarország elnökségi tagja, Rácz György az AT&T és a Bombardier vezető IT-tanácsadója, valamint Mozsik Tibor informatikai jogi szakértő, a Computerworld-Számítástechnika hetilap szerkesztője.

Az oktatóközpont a tanfolyamok mellett jelenleg két képzési programcsomagot kínál. Az elsősorban informatikai területen még pályakezdő hallgatóknak kidolgozott, de bárki számára nyitott START és JAVA START program 120 órás, öthetes intenzív képzés, amely az elhelyezkedést megkönnyítő gyakorlati ismeretekkel és probléma-megoldási technikákkal vértezi fel a résztvevőket. Az informatikai, szervezetfejlesztési és felnőttképzési tapasztalatok alapján felépített INTEGRATE program integrációs és testre szabott képzéseket kínál kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint szoftverfejlesztő cégek számára az új munkatársak betanítására. A megbízó igényei szerint felépülő egyedi tematikát a központ ingyenes tanácsadás keretében dolgozza ki.

A hallgatók a fizetési és finanszírozási feltételek több módozatát választhatják. Emellett az előzetes szintfelmérésen legjobban teljesítő résztvevők a START képzésen díjmentesen vehetnek részt, az INTEGRATE programot igénybe vevő vállalatoknak pedig pénz-visszafizetési garanciát ad az oktatóközpont.

Azóta történt

Előzmények