Ingyenes képzéseket indít a Microsoft

A folyamatosan bővülő tanfolyamkínálatban a vállalat felhős technológiájával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A Microsoft hivatalos blogján jelentette be hétfőn Gavriella Schuster alelnök, hogy a vállalat a felhőtechnológiák terjedésére reagálva a jelen és jövő munkaerőpiaci igényeit szem előtt tartva ingyenes szakemberképzés indít, melynek végén jelentős árkedvezménnyel tehetők le a nemzetközileg elismert MCP/ MCSEA/MCSE vizsgák is.

Azure
[+]

Az indoklás szerint az ingyenes képzés célja, hogy hozzájáruljon az IT szakemberek képzéséhez és tudásmegosztásához, mely a vállalati partnerek számára is konkrét és forintosítható előnyökkel és innovatív lehetőségekkel jár. Fontos ez azért is – fogalmaznak –, mert a digitális transzformáció minden vállalat számára komoly fejlődési lehetőséget jelent, a Microsoft kurzusai pedig megfelelő szakmai támogatást nyújtanak mindazon szakemberek számára, akik a digitalizáció első lépcsőfokán állnak, vagy akár a már meglévő szakértelmüket fejlesztenék tovább. A humánerőforrás támogatása pedig közvetve a vállalat hatékonyságát és jövedelmezőségét is javítja.

A hat új, Massively Open Online Course (MOOC) modellben működő Azure-képzés hétfő óta már elérhető, és a következő hetekben még újabb hatot is elindítanak, majd a későbbiekben még tovább bővítik a kínálatot.

Azóta történt

Előzmények