Már nem sokáig működik az Office 2010 bétája

Office 2010A Microsoft Office 2010 közel egy évvel ezelőtt kiadott béta-változatának „szavatossága” október 31-én lejár, a tesztkiadás ezt követően nem használható – figyelmeztetett tegnap az irodai csomag hivatalos blogjában a szoftvervállalat. Mint írják: a bétát több mint 9 millió példányban töltötték le az oldalról, ezek közül feltehetően még ma is sokat használnak, ezért is indokolt a tájékoztatás.

Azoknak a felhasználóknak, akik át akarnak térni az Office 2010 valamelyik végleges kiadására, előbb el kell távolítaniuk a bétát. Amint az ismert: a most először 32 és 64 bites verzióban is választható csomag három asztali kiadásban jelent meg idén júniusban. A legfeljebb 3 számítógépre telepíthető Home and Student változatot az egyéni felhasználóknak és a diákoknak ajánlják; a Home and Business főként a kisvállalkozásokat, illetve azokat veszi célba, akik ugyanazon a számítógépen dolgoznak a kkv-s munkahelyen, mint amellyel otthon; a Professional pedig a legteljesebb verzió.

A Microsoft a kereskedelmi kiadásra váltóknak azt javasolja, hogy az interneten megvásárolható verziót preferálják a DVD-s kiadás helyett, mert „ez a környezetbarát megoldás”. Azok pedig, akik a vásárlás előtt inkább kipróbálnák a végleges terméket, letölthetik annak 60 napig ingyen használható, teljes funkcionalitású próbaváltozatát.

Azóta történt

Előzmények