MKB VideóBANK: digitális tanácsadás már vállalati ügyfelek számára is

A már korábban eltervezett szolgáltatás gyors bevezetését a járványhelyzettel indokolják.

A pénzintézet csütörtökön jelentette be, hogy az MKB VideóBANK szolgáltatás már nemcsak lakossági, hanem vállalati ügyfelek számára is elérhető. Az MKB vállalati bankárai személyesen, a legmodernebb digitális technológia eszközeivel – a jelenlegi egészségügyi helyzetnek megfelelve: a személyes érintkezés mellőzésével – állnak az ügyfelek rendelkezésére – közölték.

Mint írják, az MKB VideóBANK a pénzintézet digitális fejlesztési programjának tervezett lépése volt, azonnali bevezetését a pandémiahelyzet indokolta. A lakossági ügyfelek április 7-e óta – jelentős érdeklődést tanúsítva – használják a szolgáltatást, amelyet április 23-tól vállalati ügyfelek is igénybe vehetnek. Az MKB tanácsadói élő beszélgetés során pontosítják a hiteligényt, adnak tájékoztatást a lehetséges konstrukciókról és az államilag támogatott hitellehetőségekről. A gyors, előzetes hitelképesség-vizsgálatot követően az érdeklődők el is indíthatják igénylésüket.

Az MKB Banknál hétfő óta elérhető NHP Hajrá konstrukció 1500 milliárd forint keretösszegében kis- és középvállalatok számára, akár 20 éves futamidővel, 1 millió forinttól indulva, legfeljebb 20 milliárd forint összegben kínál – rendkívül kedvező forrás mellett – különböző hitelkonstrukciókat, melyek elindítása az MKB VideóBANKon keresztül is lehetséges.

Az MKB VideóBANK munkanapokon 8:00 és 16:30 között érhető el, használható mobileszközökön (Android és iOS), valamint asztali gépeken és laptopokon Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge és Apple Safari böngészőkben.

Azóta történt

Előzmények