Nem csak az előrendelőknek juthat a PlayStation 4-ből

Holnaptól lehet Magyarországon hivatalosan megvásárolni a Sony új konzolját, a PlayStation 4-et. Az Egyesült Államokban egy hónapja debütáló gépből világszerte eddig már több mint kétmillió darabot adtak el, és egyelőre szinte minden egyes, kereskedőkhöz leszállított PS4 azonnal gazdára talál.

A magyarországi rajtra kapott induló készlet a kereskedőktől származó információk szerint már hetekkel ezelőtt, előrendelésben elfogyott, a hoppon maradókat pedig csak a január második felében érkező következő szállítmánnyal tudták biztatni. A ma esti launch partyra viszont a Sony tájékoztatása szerint "azoknak is érdemes ellátogatniuk, akiknek eddig reménytelennek tűnt, hogy karácsony előtt megkaphatják a legújabb PlayStation konzolt." Az este 22 órakor kezdődő, az Allee bevásárlóközpontban található 576 KByte-ban tartott rendezvényen ugyanis "a leggyorsabb regisztrálók jelentős része is megvásárolhatja a PS4-et." Száz játékos pedig egy 10 000 forintos előrendelő kártya megvásárlásával biztosíthat magának egy darabot a januári szállítmányból.

Az alapgép 127 990 forintba fog kerülni, az egy játékkal kiegészített csomagért pedig 140 990 forint kell fizetni.

Azóta történt

  • A Sony felhősíti a PS-játékokat

    A tesztüzem a hónap végén indul az Egyesült Államokban, de azt nem lehet tudni, hogy Európába mikor érhet el a PlayStation Now.

Előzmények