Nokia 6630 a Vodafone 3G-portfoliójában

A Nokia bejelentette, hogy a Vodafone csoport a Nokia 6630 telefont választotta 3G WCDMA telefonportfoliója legújabb tagjának. A Vodafone elvárásainak megfelelően kialakított 6630-as egy kis készüléken belül nyújtja a nagy sebességű 3G előnyeit, miközben megapixeles kamerát és fejlett smarttelefon-funkciókat is kínál. A folyamatosan bekapcsolt e-mail-szolgáltatás, a mellékletek letöltésének és megtekintésének lehetősége, a multimédiás tartalmak mobil szélessávú elérése mellett élő videostreaminget, valamint videokonferencia-beszélgetést is biztosít.

"A Vodafone választása azt jelenti, hogy a Nokia 6630-nak köszönhetően a vállalat ügyfelei egy testre szabott, kompakt, nagy teljesítményű és elsőrangú működési időtartammal rendelkező készüléken élvezhetik majd a 3G előnyeit" – mondta Anssi Vanjoki, a Nokia multimédia-üzletágának alelnöke és igazgatója.

A Nokia 6630 tehát a Vodafone üzleteiben lesz kapható, többek között Japánban is. A Symbian operációs rendszeren alapuló újdonság a GSM 900/1800/1900, EDGE és WCDMA hálózatra készült háromsávos telefon. A 127 gramm tömegű és 110 x 60 x 20,6 mm méretű készülék a világ legkisebb – a GSM és a WCDMA hálózatra szánt – megapixeles telefonja.

Azóta történt

Előzmények