Öltöztesd fel az iPodod és pályázz!

Az Apple iPod lejátszója már régóta több, mint egyszerű szórakoztatóelektronikai eszköz – divatcikké vált. Az Apple okosan rá is gyúrt erre az imázsra, így az iPodokhoz még a Gucci és a Prada is gyárt méregdrága tokokat, kiegészítőket.

Az Apple Magyarország most egy lépéssel tovább ment ezen az úton, november 11-ig tartó nyilvános pályázatot írt ki a lejátszóhoz tervezett egyéni tokok készítői számára. A versenyen nem csak képző- és iparművészek pályamunkáit várják, hanem érdeklődő és kreatív amatőrök ötleteit is díjazzák.

„A verseny elsődleges célja, hogy lehetőséget teremtsünk tehetséges kreatívok számára és pályamunkáik segítségével felhívjuk a figyelmet arra, hogy az iPodokhoz milyen sokféle és sokszínű kiegészítők kaphatók. Az Apple világszerte fontosnak tartja a kreativitást és innovációt; termékeit dinamikus, kreatív egyéniségek számára tervezi” – mondta Emanuele Massimo, az Apple magyarországi képviseletének ügyvezetője.

A versenyre érkezett pályaművekből decemberben kiállítás is nyílik az Andrássy út 4. szám alatti Apple Centerben. A győztes mű – ha készítője is úgy akarja – akár sorozatgyártásba is kerülhet, és hivatalos iPod-kiegészítő válhat belőle. A pályázat részleteiről az Apple Magyarország honlapján található bővebb információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények