Önkormányzati tanácsadással erősít a Synergon

A Synergon Informatika Rt. és a GKI Gazdaságkutató Rt. együttműködési megállapodást írt alá önkormányzati informatikai tanácsadás területen. Az együttműködés biztosítja, hogy a Synergon az általa szervezett szemináriumsorozat során minden önkormányzati tevékenységi területet lefedő megoldásokat kínáljon a nagyvárosok önkormányzatai, valamint kistérségi társulások elnökei és megbízottai számára.

Az együttműködési megállapodás keretében a Synergon szakmai segítséget nyújt a GKI-nak az önkormányzatok, illetve a kistérségek számára készítendő informatikai tanulmányok, illetve informatikai tárgyú elemzések elkészítésében.

A szerződés informatikai kutatási területre is kiterjed, melynek értelmében a GKI negyedévente legalább 1000 vállalat bevonásával felmérést készít a legalább 5 főt foglalkoztató vállalatok körében, lefedve a teljes üzleti szektort. Ezen kívül legalább évente egyszer felmérést készít az önkormányzatok informatikai ellátottságáról és számítógéphasználatáról. A felmérések eredményei által a Synergon aktuális képet kap a piacról, valamint az önkormányzatok informatikai infrastruktúrájáról.

Azóta történt

Előzmények