Megújul a PayPal.com

A PayPal közleményben tudatta, hogy megújította portálját, a frissített weboldal az Egyesült Államokban már elérhető a felhasználók számára, de fokozatosan minden országban bevezetik az új weblapot.

A PayPal.com jelenleg a 18. legnépszerűbb honlap az Egyesült Államokban a piackutató Alexa szerint. A megújult oldal jelentősen egyszerűsödött elődjéhez képest, ami részben annak köszönhetően, hogy a fejlesztők folyamatosan figyelemmel kísérték a felhasználói visszajelzéseket.

Az új verzióban még egyszerűbb lett a bejelentkezés, az átláthatóbb és korszerűbb menüknek és címkéknek köszönhetően pedig jelentősebb gyorsabb lett a navigáció. Újdonság még az „Explore” gomb, amelyre kattintva bárki megismerheti a vállalat legfrissebb innovációit és megoldásait.

paypal

Az arculat megújulása része a PayPal azon törekvésének, áll a közleményben, hogy egyszerűsítse saját szervezetét. David Marcus, a vállalat közelmúltban kinevezett elnöke szerint a PayPal-nek dedikált termékfejlesztő csapatokra van szüksége, amelyekben a legjobb mérnökök, a legkreatívabb tervezők és a leghatékonyabb termékmenedzserek dolgoznak együtt a legjobb szolgáltatásért. A PayPal termékfejlesztői csapatait a PayPal Mobile korábbi vezetője, Hill Ferguson irányítja majd.

Azóta történt

Előzmények