Sony Ericsson: érkeznek az idei modellek

A Sony Ericsson március elsején számos új típust mutatott be, amelyekkel jelentősen felfrissítik kínálatukat az elkövetkezendő hónapokban. A belépő kategóriában a K300 a konzervatívabb, a J300 a fiatalosabb vásárlókért száll csatába. A K300i a nagy sikert aratott T610 megjelenését és koncepcióját viszi tovább, kedvezőbb áron: visszafogott kinézet és elérhető multimédia szolgáltatások, 65 ezer árnyalatú kijelző, beépített kamera, 3D alkalmazások és 12 MB memória. A J300i a még egyszerűbb, de látványosabb megjelenést kedvelőknek szól, kamera nélkül, de Style-up cserélhető burkolattal és egyedi kialakítású, akasztóként is funkcionáló antennával.


Sony Ericsson J300

A felső kategóriában a K750i-vel erősít a japán-svéd gyártó. A komoly megjelenésű készülékbe komoly tartalmat sűrítettek. A legnagyobb újdonság a 2 megapixeles kamera, aminek nem is a felbontása az érdekes, hanem az autofókusz képessége. A K750i-vel élvezhető minőségű fotózást ígér a Sony Ericsson, és még sokkal többet: zene- és videólejátszást, 3D játékokat, FM rádiót, Bluetooth kapcsolatot és GPRS adatátvitelt. A gyári csomagban egy 64 MB-os Memory Stick Duo található, a készülék azonban akár 2 GB-os kártyát is képes kezelni. A háromsávos K750i forgalmazása a második negyedévben kezdődik.


Sony Ericsson K750

A napokban bejelentett újdonságok közül az egyik legérdekesebb a Walkman márkanevet is magára öltő W800i. A gyártó szerint a technikai minőség mellett kimondott hangsúlyt fektettek a könnyű használhatóságra, így a W800i egy teljes funkcionalitású mobil zenelejátszó, igazi modern Walkman lett. A paraméterek gondos tervezésről tanúskodnak: a készülék támogatja az MP3 és AAC fájlformátumokat, alapkiépítésben tartalmaz egy 512 MB-os Memory Stick Duo memóriakártyát és egy jó minőségű fülhallgatót is, de nem hiányzik a Bluetooth és GPRS sem. Az új médialejátszó program és Direct Music gombok segítenek eligazodni a hatalmas mennyiségű zenefájl között, a nagykapacitású akkumulátor pedig gondoskodik róla, hogy minimum egy napig minden körülmények között aktívan használhassuk a készüléket.


Sony Ericsson W800

Akik nem elégszenek meg a mellékelt kiegészítő szoftverek és a beépített, szintén újdonság számba menő, autofókuszos, 2 megapixeles kamera szolgáltatásaival, számos új kiegészítő közül választhatnak majd W800i-jükhöz, amelyet előreláthatólag 2005 harmadik negyedévétől lehet megvásárolni, 650 euró körüli áron.

[karib - lyrie]

Azóta történt

Előzmények