Különleges PlayStationre lehet licitálni

A Sony kiadott egy limitált példányszámú PlayStation 4 konzolt a 20 éves jubileum alkalmából: ez a speciális kiadás emléket állít a legelső PlayStation konzolnak, amely 1994. december 3-án jelent meg, és mindössze 12 300 példány készült belőle.

A jubileumi kiadás egy különleges modell, mely külsejében az első konzolt idézi, és egyszerre nosztalgikus élmény a legnagyobb rajongóknak, ugyanakkor lehetőség is azok számára, akiknek nem adódott alkalma kipróbálni a legelső konzolt.

A Sony a Vaterával együttműködve egy aukció keretén belül most lehetőséget biztosít bárki számára, hogy hozzájuthasson egy ilyen különleges relikviához. Az aukció január 22-én kezdődött és január 30-ig tart, ez idő alatt bárki szabadon licitálhat erre a különleges darabra. Az aukcióból befolyt összeg a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatja.

Az aukció 1 Ft-ról indult, villámár nélkül, az aukció befejezésének időpontjában a legmagasabb licitet tevő veheti meg az aukció tárgyát az aktuális áron. A nagy érdeklődésre való tekintettel és az árverések tisztaságának megőrzése érdekében a Vatera fenntartja a jogot a licitálók ellenőrzésére. Az ellenőrzés során 24 órán belül nem elérhető felhasználók licitjei automatikusan törlődnek. Emellett a Vatera fenntartja magának azt a jogot, hogy az aukciót zárt aukcióvá minősítse.

Azóta történt

  • Bővít és terjeszkedik a Vatera

    Mostantól külföldről is lehet regisztrálni a Vaterára, ami új piacokat nyit az itthoni eladók számára, emellett bővültek a Vaterafutár szolgáltatásai.

Előzmények