Suzuki-megbízást nyert el a Synergon

A Synergon Informatika Rt. és a Magyar Suzuki Rt. szerződést kötöttek a megrendelő elektronikus beszerzési rendszerének cseréjére – jelentette be a tőzsdei társaság. A szerződés a Synergon árbevétele szempontjából nem meghatározó.

A Synergon a pályázatot a cég stratégiai partnere, az Atos Origin által fejlesztett ACTIS EDImanager szoftver megoldásával nyerte meg – derül ki a közleményből. Az új rendszer bevezetésének célja a korábbi, szintén a Synergon által még 1999-ben leszállított rendszer korszerűbbre cserélése, illetve a magyar beszállító partnerek bekapcsolása az elektronikus beszállítói rendszerbe.

A szerződés a Synergon árbevétele szempontjából nem meghatározó – fogalmazott Szentiványi Kinga. A társaság befektetési kapcsolattartója a NAPI Online-nak elmondta: a megbízás magas szolgáltatás-tartalommal bír, azaz jelentős súlyt képvisel a megoldáshoz nyújtott tanácsadási tevékenység. A Suzuki új e-business rendszere lehetővé teszi, hogy ezen keresztül kommunikáljon az autógyártó a beszállítóival, s ezen zajlanak a megrendelések és beszerzések is, az eddiginél szélesebb partneri körrel.

Azóta történt

Előzmények