Számítógép-adomány Kárpátaljának

Az Illyés Közalapítvány és a Senorg Hungary Rt. együttműködési megállapodást kötött a rászoruló, határon túli magyar magánszemélyek és intézmények használt számítógépekkel történő támogatására. A megállapodás aláírására a Senorg új Váci úti üzletének megnyitása alkalmából kerül sor. A cég Magyarországon is adományoz felújított számítógépeket a nehéz helyzetben lévőknek, de az alapítvánnyal kötött szövetséggel ezentúl a határokon túli fiatalokon is segíteni kívánnak.

Amint azt Funtek Sándor, a Senorg ügyvezetője az esemény kapcsán tartott sajtótájékoztatón elmondta: a cég mindig megpróbált ott segíteni, ahol arra a legnagyobb szükség volt. Ennek a szemléletnek lett az eredménye a legutóbbi, Illyés Közalapítvánnyal létrejött együttműködés, melynek során a cég most már a határon túlra, Kárpátaljára és Erdélybe is eljuttathatja majd adományait.

A cég első körben öt gépet ad át az Illyés Közalapítványnak, hogy az továbbadhassa azoknak az intézményeknek, melyek más forrásból nem jutnának számítástechnikai eszközökhöz.

Azóta történt

Előzmények