Szavazógép a saját weboldaladra – két perc alatt


Egy újabb ügyes – vagy inkább szórakoztató – webkettes alkalmazásról adott hírt az e témára specializálódott AppScout. Alapjában véve végtelenül egyszerű dologról van szó, egy szavazógépről, a truváj abban rejlik, hogy újra úgy lehet egy mutatós cuccot a személyes weboldalakba beilleszteni, hogy nem kell hozzá semmilyen szakmai felkészültség, a szolgáltatás készítői egy egyszerű és barátságos metódussal hozzák létre a kívánt alkalmazást, s minden ezzel kapcsolatos átlagos felhasználói igényt kiszolgálnak.

A pollpub.com néhány lépés alatt segít egy olyan szavazópanelt megalkotni, amire épp kedvünk támad – megjegyezném, megteszik azt az ilyen esetekben szokatlan lépést is, hogy ha nem regisztráltunk, s úgy kezdünk megcsinálni egy szavazóoldalt, akkor a végén nem küldenek el regisztrálni, s így elveszne az addigi munka, hanem közben elfogadják a regisztrációt, megerősítésre sincs szükség.

A megoldás szinte gyerekesen egyszerű: kiválasztjuk a szavazás témáját, megadjuk a kérdést, bejelöljük, hogy hány válasz lesz, aztán tovább. Megadjuk a lehetséges válaszokat, ezekhez csatolhatunk képet, hangot vagy videót – és már kész is. A szavazóoldalt megtarthatjuk a pollpub.com oldalán is, de be is illeszthetjük egy kívánt helyre. A szavazás után pedig mutatós eredményoldalt kapunk.

Ennyi, nem több, de ügyes és szép.


 

 

Azóta történt

Előzmények