Szeptember végéig használhatók fel a Kapcsolat pontok

A Telekom átalakítja a hűségprogramját, ennek eredményeképp megszűnik a Kapcsolat pontok beváltása. A gyűjtögetés már júliusban leállt.

Rövid szöveges üzenetben tájékoztatja a napokban ügyfeleit a Magyar Telekom arról, hogy a Kapcsolat pontok gyűjtését július 1-jén lezárták, ezek beváltására pedig szeptember 30-ig van lehetőség. A pontokat a Telekom kínálatában elérhető készülékre és tartozékokra, illetve mobil parkolásra, autópálya matricára és mobil lottó vásárlásra fordíthatják az ügyfelek.

Kérdésünkre a kommunikációs igazgatóság elmondta, hogy a pontgyűjtés és a beváltás valóban megszűnik, hamarosan azonban újfajta lojalitásprogramot indít a társaság a lakossági ügyfelek számára. Erről részleteket egyelőre nem árultak el, az ügyfeleket a későbbiekben értesítik a részletekről.

A programhoz kapcsolódó új Kapcsolat kártyákat már június óta nem lehet igényelni a Telekomtól, szeptember végével pedig a megmaradt pontok is elvesznek, ezért érdemes valamit kezdeni az eddig összegyűjtöttekkel. A szolgáltató tájékoztatása szerint a Kapcsolat kártyák és a Kapcsolat Prémiumkártyák érvényben maradnak, a csatlakozott elfogadóhelyeken továbbra is használhatók lesznek.

Előzmények