Szex az űrben – közösségi finanszírozásban

Idén már volt egy zseniális kampánya a Pornhubnak, akkor a világ megmentését akarták magányos férfiakra bízni azáltal, hogy a „videónézés közben” egy energiatermelő karkötővel erőforrást spórolnak. A rendkívül hatásos videó alant.

A legújabb ötletük azonban még a Wankband terveit is felülmúlja: el akarják készíteni a világ első szexvideóját, amit az űrben vesznek fel. A projektet Indiegogo kampánnyal támogatták meg, ezzel 3,4 millió dollárt, azaz közel egymilliárd forintot „szeretnének” összegyűjteni.

Az alig egy napja futó kampányt majdnem háromszázan támogatták eddig, 6 ezer dollár gyűlt össze 22 óra alatt. Egy és százötvenezer dollár között lehet segíteni az akciót, a legtöbbet adakozók a színészek űrruháját is megkapják majd.


[+]

A temérdek pénz hatvan százaléka menne magára az utazásra, 21 százalékot költenének a forgatásra és az utómunkára, a maradék pedig a beígért ajándékok előállítási és szállítási költségeire, illetve az Indiegogo jutalékára kell.

Aki elég sok pénzt ajánl fel az akcióra, bele is szólhat a végleges produkcióba: a jelenetek összetételét és sorrendjét is az adakozókra bízná a Pornhub. Azzal kapcsolatban, hogy lehet-e egyáltalán közösülni a súlytalanság állapotában, az oldal „kutatásai szerint igen jó esély van”. A tervezett indulás 2016 vége, addig még ki is kell képezni a leendő asztronautákat.

Érdemes megnézni a videót, a szemfülesek könnyedén kiszúrják majd a bólogató kutyára hajazó tányérantennákat és az Oswald Bean ingjén is átütő hátteret. Mivel a szükséges pénz valószínűleg nem jön össze a kéthónapos időszakban, a támogatók visszakapják majd a pénzüket.

Azóta történt

Előzmények