A Telenor kártyás ügyfelei már a Facebookon is feltölthetik egyenlegüket

A Telenor ma bejelentette, hogy a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként tették lehetővé, hogy kártyás ügyfeleik a legnépszerűbb közösségi oldalon keresztül töltsék fel mobil-egyenlegüket. A Telenor Facebook-oldalán elérhető „Minden feltöltés #KIRÁLYSÁG” alkalmazásban csupán a feltölteni kívánt egyenleghez tartozó telefonszámot kell megadni, kiválasztani a feltöltési címletet és a hozzá járó Extra kedvezményt, végül online bankkártyás fizetéssel könnyedén befejezhető a feltöltés.

A Telenor azt is közli, hogy a közösségi médiacsatornák aktív használatával az új funkció mellett az online ügyintézést is kényelmesebbé tette ügyfelei számára. A közösségi ügyfélszolgálat hatékonyságát egy nyilvános időmérő, a Speed-O-Meter alkalmazás jelzi – szintén a cég Facebook oldalán. Az elmúlt 1 óra átlagos válaszidejét mutató érték révén a felhasználók megtudhatják, hogy feltett kérdésükre mennyi időn belül számíthatnak válaszra. A Telenor saját bevallása szerint egyébként a közösségi ügyfélszolgálata révén reggel 8 és este 10 óra között a kérdések 86%-át 15 percen belül válaszolja meg.

„A Telenor Facebook-oldala egyre népszerűbb ügyintézési csatornának számít. A visszajelzésekből azt is tudjuk, hogy sokan elsősorban a közösségi oldalt használják mobilnetezésre, ezért folyamatosan olyan innovatív megoldásokon dolgozunk, amelyekkel előfizetőink kényelmét biztosíthatjuk ezeken a felületeken – nyilatkozta Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

Azóta történt

Előzmények

  • Telenor: ajándék adatforgalom

    Augusztus 14-től teljesen megújultak a Telenor feltöltőkártyás ajánlatai. A jutalmak minden kártyás ügyfélnek járnak, függetlenül attól, milyen tarifával rendelkezik és mekkora összeget tölt fel.

  • A Telenor újra meghirdeti ifjúsági versenyét

    Pályázni egyperces, mobillal készült videóval lehet, amelyben a jelentkező bemutatja, hogy milyen ötlettel tenné jobbá a világot.

  • Még mindig jól megy a Telenor magyar leányának

    Növekvő árbevétel, emelkedő okostelefon-eladások és a mobilinternet töretlen növekedése jellemezte a Telenor Magyarország teljesítményét 2014 második negyedévében.

  • Nyáron ingyen lesz a Facebook a Telenornál

    A Telenor ma bejelentette, hogy ügyfelei június 13-tól egészen augusztus 31-ig belföldön teljesen ingyenesen használhatják a Facebookot mobileszközeiken és számítógépükön egyaránt.