Új műszaki vezető a Telenor Magyarországnál

Hirdetés

Huszlicska József
Huszlicska József

Március 19-től Huszlicska József, a Telenor Magyarország műszaki vezérigazgató-helyettese partnerkapcsolat-fejlesztési elnökhelyettesként Norvégiában folytatja pályafutását az anyavállalat műszaki szervezetében – jelentette be a szolgáltató. A szakember, aki 1997 óta dolgozik a cégnél, új pozíciójában a műszaki területen tevékenykedő partnerek kiválasztásáért és a velük való hosszú távú, stratégiai együttműködés kialakításáért felel majd.

Huszlicska József 2003 és 2008 között volt a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettese, majd ugyanebben a pozícióban folytatta karrierjét a Telenor ukrán leányvállalatánál, a Kyivstar GSM-nél. Magyarországra visszatérve először hálózatfejlesztési igazgatónak, majd műszaki vezérigazgató-helyettesnek nevezték ki. Ez utóbbi posztjain ő felelt a Telenor közel 3,7 millió ügyfelet kiszolgáló hálózatának megújításáért.

„Abban, hogy rekordidő alatt végeztünk teljes 3G-hálózatunk cseréjével, és elérhetővé tettük a Hipernetet országszerte, hatalmas szerepe volt Huszlicska József munkájának” – méltatta a szakembert Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója. A távozó vezető helyére megbízott műszaki vezérigazgató-helyettesnek Sepsi Zsoltot nevezték ki.

Azóta történt

Előzmények