Új vezető az Active Visionnél


Schütz Gergely személyében 2007. szeptember 1-jétől új PR- és kommunikációs igazgatót nevezett ki az Active Vision Kft. A szakember ezt megelőzően a Synergon Informatika Nyrt vállalati kommunikációjáért felelős igazgatója volt, korábban az Mmd PR-ügynökségnél dolgozott olyan ügyfelekkel, mint a General Electric, a Holcim vagy az OKI Printing Solutions, ezt megelőzően pedig a Honvédelmi Minisztérium kommunikációs tanácsadójaként tevékenykedett.

Az új pozíció létrehozását az Active Vision markáns piaci fellépése és növekedése indokolta. A kommunikációs vezető feladata lesz a jövőben – egyebek mellett – a szervezet kommunikációs és értékesítési stratégiájának összehangolása, végrehajtása, illetve az Active Vision és termékeinek ismertebbé tétele.

Az Active Vision 1999 óta meghatározó szereplő a nagyvállalati tartalomkezelő rendszerek, webes informatikai megoldások piacán. A kutatói-fejlesztői szerepből kilépve immár egy éve önállóan szolgál ki számos hazai pénzintézetet és biztosítótársaságot. Legismertebb terméke a SIWWWA CMS, amely az OTP Csoport teljes internetes, a Magyar Telekom intranetes oldalait kezeli, de a rendszer megtalálható még az Erste Bank, az ING Csoport, a Groupama, valamint az Allianz Hungária weboldalain is.