Új wap- és internetcsomagok a Westelnél

A Westel a tavaly februárban egyéves időtartamra meghirdetett akciós GPRS-árainak változatlanul hagyása mellett WAP Plusz és Internet Plusz/WestelNet Plusz néven az eddigieknél is kedvezőbb csomagokat vezet be.

A Westel GPRS-szolgáltatásának díjaira vonatkozó, tavaly februárban egy évre meghirdetett akció kedvezményei 2004. február 1-je után változatlanok maradnak. A véglegesített akciós díjszabás ráadásul újabb -- a wapot és az internetet az átlagosnál többet használó ügyfelek számára az eddigieknél kedvezőbb feltételeket kínáló -- díjcsomagokkal bővül.

Az előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek számára egyaránt elérhető WAP Plusz mindössze havi bruttó 600 forint ellenében 1,5 Mbyte-nyi, azaz akár 6-8 órányi waphasználatot biztosít, az Internet Plusz/WestelNet Plusz bruttó 4000 forintos havidíja pedig 50 Mbyte szabadon felhasználható internetezési lehetőséggel és igen alacsony éjszakai tarifával segíti az információhoz jutást.

A Magyarországon kereskedelmi szolgáltatásként kizárólag a Westelnél elérhető nagy sebességű adatátviteli megoldás, az EDGE számlázása szintén a kedvező és új csomagokkal kiegészülő GPRS-díjszabás szerint történik, azaz a legkorszerűbb és jelenleg GSM-hálózaton leggyorsabb adatátvitelért külön díjat nem számít fel a társaság.



Forrás: www.westel.hu

 

Azóta történt

Előzmények