Internet és telefon is lesz a UPC Directben

A hazánkban idén 15 éves UPC Direct bejelentette, hogy a vállalat új csomagajánlataival most azok is élvezhetik a kedvezményesen összecsomagolt szolgáltatások előnyeit, akiknek eddig erre csak kevésbé előnyös formában volt lehetőségük. Az új csomagok a műholdas televízió mellett ugyanis széles sávú internetet, otthoni Wi-Fi elérést, valamint vezetékes telefonszolgáltatást is tartalmaznak.

Az újonnan bevezetett szolgáltatásokat társszolgáltatók bevonásával, dedikált hálózaton keresztül biztosítja a UPC Direct. A három új – korlátlan adatforgalmú széles  sávú internetet, otthoni Wi-Fi kapcsolatot, és vezetékes telefont tartalmazó – Combo alapcsomag egyéves hűségnyilatkozattal érhető el. A csomagban az előfizetők csak akkor fizetnek a telefonszolgáltatásért, amikor használják, valamint igényeik szerint díjmentes hívásirányokat tartalmazó telefonos szolgáltatáscsomagokra is előfizethetnek. További részletek a csomagokról november 2-ától, az új szolgáltatások országos bevezetésével egy időben,  a UPC Direct honlapján válnak elérhetővé.

A UPC DTH, a UPC Direct szolgáltatója a közelmúltban jelentette be, hogy regionálisan 800 ezer előfizetővel rendelkezik, míg Magyarországon több mint 285 ezerre nőtt az ügyfélbázisa.

Azóta történt

Előzmények