Stratégiai kinevezések a Xeroxnál

A cég bejelentése szerint az új kinevezettek egyike az 53 éves Mark Costello általános szabadalmi- és stratégiai jogtanácsos, aki a Xerox szabadalmi- és védjegyportfóliójának kezeléséért, illetve védelméért felelős. Emellett ő határozza meg a vállalat jogi stratégiáját több területen is, így a Xerox és a Fuji Xerox vegyesvállalati együttműködése kapcsán is. Costello 1985-ben csatlakozott a Xeroxhoz, és éveken át a Xerox kutató-fejlesztő részlegénél dolgozott, mielőtt 2001-ben kinevezték szabadalmi jogtanácsosnak.

Az 50 éves Mike Festa a Xerox fúziós és felvásárlási osztályának igazgatója, így ő felügyeli a Xerox felvásárlásokkal kapcsolatos beruházásait, értékbecslési elemzéseit, és a vállalat szellemi tulajdonának kezelését. A szakember 19 éve a Xerox alkalmazottja, ahol eddig számos vállalati, üzletcsoporti és operatív pénzügyi pozíciót töltött be. A közelmúltban a Xerox Europe pénzügyi vezetését látta el.

Az 52 éves Joe Mancini, a Xerox észak-amerikai pénzügyi csoportjának vezetője 1989-ben csatlakozott a Xeroxhoz, ahol eddig is számos pénzügyi posztot töltött be. Dolgozott a Xerox irodai csoport pénzügyi alelnökeként és a vállalati pénzügyi elemzési részlegének igazgatójaként is. Ugyancsak ő volt a vállalat fúziós és felvásárlási műveleteinek vezérigazgatója, és ennek köszönhetően végigkísérte az Affiliated Computer Services (ACS) felvásárlását, ami a Xerox eddigi legnagyobb akvizíciójának minősül.

Azóta történt

Előzmények