Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


sztanozs
(PH! addikt)
Blog

Nem fog jönni - vagy nem jött volna (legkésőbb addigra úgy is lelőtték volna az alkalmazást - valami kamu okra hivatkozva).


Keem1
(PH! addikt)

Ne higgyünk el mindent, amit a tévében/újságban/rádiónterneten olvasunk, látunk, hallunk
Néhány új infó a szentté magasztalt hacker srácról, amit korábban elfelejtettek közölni.
Szumma: nem szent.

[ Szerkesztve ]


Alexios
(PH! kedvence)
Blog

Hűha, szerencsére minden második mondatban ki van hangsúlyozva hogy ellenzéki, elfogult media, csak hogy erzekeltessek ez egy elfogulatlan cikk persze :D


Keem1
(PH! addikt)

Nincs már elfogulatlan cikk vagy híroldal sajna. :(
Ezért se nézek híreket. :DDD

Ellenben a linkelt cikk egyéb, nem épp párttal összefüggésbe hozható részei viszont inkább felelnek meg a valóságnak, mint amit leközölt az Index, 24.hu, 444, 888 és még sorolhatnám a többi szennyoldalt.

[ Szerkesztve ]


Alexios
(PH! kedvence)
Blog

Jajj hagyjuk már ezt a szennyoldalazást, az általad belinkelt se jobb semmivel stílusban :)

Az meg, hogy mi felel meg a valóságnak más kérdés, mivel a rejtélyes e-mail második feléről eddig sehol nem lehetett olvasni - ettől még lehet igaz persze. Ahogy akkor már ezt is érdemes nézni: [link], mert ez alapján szó nem volt noreply címre küldésről.


milangfx
(őstag)

Leírták már előttem, de ezzel a fikázós stílussal az origo pont ugyanarra a szennylap szintre pozícionálja magát, aminek a hiányosságait fontosnak tartja minden 2. sorban megjegyezni.

Szumma: nem szent.

No shit. Szerződés nélkül tesztelte a fizetést production rendszerben. Odamondós cikkek nélkül is erre a konklúzióra lehetett volna jutni.
Talán az egyetlen pozitívum, hogy a hibát egyből jelezte, habár egy noreply címre. Az etikus jelzőt viszont már ott elvesztette, hogy nemhogy 90 napot nem várt, de a hibát egyből megosztotta harmadik féllel is. Az, hogy emellett rendkívül intelligens módon azt is megosztotta, hogy hogyan károsított meg más cégeket; arra utal, hogy nem az önzetlen segítségadás, hanem a szenzációhajhászat volt a cél. Akárhogyis, a célját elérte. A hibákra fény derült és ő is híres lett.
Mindez nem mentség a bkk alfa verzióban kiadott e-jegyrendszerének, aminek a tátongó biztonsági szakadékaira előbb-utóbb amúgy is fény derült volna.


save
(tag)

+1


bambano
(Jómunkásember)
Blog

azért rendes az origótól, hogy azt a sort, amivel saját magukat húzzák le a retyeráton, nem takarták ki:
"az általam közbeszerzésről leírtak szarkasztikus kritikát tartalmaznak".
tehát szarkazmus.

ennyit a középpontról. vagyis origóról.

egyébként pedig én a magam részéről nem istenítettem a gyereket, szentté sem avattam, de az teljesen egyértelmű, hogy ekkora kommunikációs öngóllal még senki nem csinált ekkora pr katasztrófát, mint a trészisztem.


arty
(PH! addikt)
Blog

már a főcímben: "ellenzéki média" - tehát kéftéle média van, a kormánymédia (ők, az origo, közismerten...) és az "ellenzéki" (szerintük)

szóval, adott a kormányszócsőmédia, akik szerint nemúgyvolt.
- hiteltelenítik a másikat (nem független, ELLENZÉKI! -> SOROS & GUYRCSÁNNYÓCÉV!)
- relativizálnak ("Nem elvitatva, hogy az egész ügy természetesen Magyarország legégetőbb bajai közé tartozik, " - tehát ilyenekkel foglalkozni se érdemes)
- a propaganda emlegetése... egy origón :DDD egyszerűen zseniális!
és ez még csak a bevezető!

Különösen édi az a rész, ahol a srác levelének szarkasztikus részét TÉNYKÉNT közlik, mintegy eltitkolt igazságként :D Biztosan nem funkcionális analfabéta a szokásos álnév mögé bújó fideszfirkász... (értsd: DE! AZ! mielőtt még cikkeznek róla, hogy én magam írtam az előbb, hogy nem az, tehát önellentmondok :DDD)

shop@bkk.hu norreply cím. ühüm.
mutatok egy VALÓDI, leveleimből találomra kiválasztott, de nem köszbeszerzett (nyilván) noreply címet: messages-noreply@linkedin.com
érzékelni tetszik a difit?

Az biztos, hogy a szenzációra éhes média keményen tupírozta a körülményeket, de a tény attól még tény marad: a rendőrök bevitték a srácot, aki egyhitvány, szétlopott és konkrétan veszélyes (adatszivárogtató) oldalra hívta fel a figyelmet.

És én és a többiek ezért mentünk ki tegnap, tüntetni. Nem azért, mert "ellenzéki média". (igen, ez így érvként megjelenik az origós fejtegetésben - "ellenzéki sajtó méricskélés nélküli támogatása" :D )
Mert ez a probléma rendszerszintű és általános. Aminek része az origó talpnyaló mosdatási kísérlete.

---

(#165) Keem1: nem. (érvek gondolom tőlem se kellenek)

[ Szerkesztve ]


save
(tag)

Jó pár évvel ezelőtt, piszkosul gyűlöltem az egész Fideszt, orbánviktorostól, mindenestől az uszító, fröcsögő, eszetlen ripacskodó, gyűlölködése miatt. Aztán jópár éve, baleset miatt pár napra kórházba kerültem, s muszáj voltam végignézni OV. választási (győzelmi) beszédét. Magatehetetlenül feküdtem az ágyban, különben biztos levertem volna legalább a TV-t a helyéről :).
Viszont felfigyeltem gondolatai összeszedettségére, kulturáltságára. Ezzel fordult nálam a kocka.
Messze nem azt mondom, hogy nem lehetne jobban csinálni, hogy nem lopják ki még egymás szemét is!
Távolról sem! De végre kezdhetek büszke lenni, magyarságomra. Kezdjük visszanyerni erőnket mindenféle síkon! Saját bőrömön tapasztalva!

És döbbenten nézem, jelenlegi "ellenzék" hisztis, csipogó, degenerált pusztítását!
Bármit, BÁRMIT csinál a kormány, vagy kormánypárt, tökéletesen mindegy mi az, azonnal eszetlenül támadják.
Az égadta világon semmi nem számít, csak támadni lehessen. Az emberek többségének ez undorító, és így soha nem is fog semmilyen labdába sem rúgni, semmilyen ellenzék.
Pedig kifejezetten jónak tartanám, ha lenne a (mindenkori) kormánynak egy konstruktív, építő szándékú ellenzéke, amit NEM saját, kielégületlen hatalmi éhsége, hanem a józan ész motiválna.


dabadab
(Jómunkásember)
Blog

"Viszont felfigyeltem gondolatai összeszedettségére, kulturáltságára."

Meg kellett volna várni, amíg elmúlik az altató hatása - más magyarázat nem nagyon van arra, hogy összeszedettséget meg kultúráltságot hallottál benne. Gyakorlatilag egyik mondatával cáfolja a másikat, teljesen zagyva gondolatmenetekbe vág bele, amik aztán a következő beszédre már pont az ellenkezőjére fordul.

"Kezdjük visszanyerni erőnket mindenféle síkon!"

Hát, nem igazán. Persze ez nem is túl meglepő, amikor Orbánék nyíltan harcot hirdetnek a szakértelem ellen.


Rive
(PH! kedvence)
Blog

Meg kellett volna várni, amíg elmúlik az altató hatása

ugyan, csak a nezeti Stockholm-szindróma újabb áldozata


dabadab
(Jómunkásember)
Blog

"Szumma: nem szent."

Szumma: senki sem mondta, hogy szent, csak annyit, hogy jóhiszeműen járt el és ezt ez a cikk sem cáfolja.


arty
(PH! addikt)
Blog

a kórházban milyen ellátást kaptál? infuzio pet palackból csöpögött, mint a kollégám kisgyerekébe?
nem omlott rád vakolat, nem kaptál fertőzést? nade, lépjünk az enyhe demagógiától messzebb...

neked TÉNYLEG nem tűnt fel a fidesz kékplakátos "uszító, fröcsögő, eszetlen ripacskodó, gyűlölködése"?
vagy nem AKAROD, hogy feltűnjön?
jahogy a választási győzelemkor elmondottakban AKARTÁL hinni (ami egyébként tényleg egész jól hangzott, volt ott minden: alázat, szerénység - ahogy a PR gépezet kitalálta)... noigen, én is akartam, bár a 98-02 miatt eleve szkeptikusan álltam hozzájuk. az első év után nyugodtan mondhattam: NAUGYE!

hozták a korábban korrupció és arrogancia miatt elbukott fideszt, csak ezúttal szétbombázhatták a teljes közintézményi rendszer: kétharmadot kaptak. minden az övék lett, bíróság, alkotmánybírák, államfő(k), legfőbb ügyész. átgázolnak mindenen és mindenkin (most épp egy 18 évesen próbált meg átmenni a NER), a pénzszivattyú maxra járatva. fel se tudod (tudjuk) mérni, mit elloptak... és fognak ellopni.
mert nem érdekel - téged és még sokan másokat se, belenyugodtál, hogy ez a rendszer velejárója.

az üres nacionalizmussal nagyon sok ember megfogható, te is.
neked pl. mit jelent konkrétan a saját bőrödön érzett magyar erő?
gazdaságilag erősödtünk talán? úgy ugrál az EU, ahogy a magyarok fütyülnek?

a jelenlegi ellenzék fele bukott kormánypárt. szóra sem érdemesek. de válasszuk már le őket "az ellenzék"-ről!! a maradéknak: miben kellett volna konstruktivitást mutatni?
teljes mellszélességgel résztvenni az olimpiai (vizesvb) pénzszórásában?
asszisztálni a maguknak osztott földekhez?
tapsolni a traffikmutyihoz?
gratulálni és együtt tolni a simicska közgépét vagy az összeveszés után a mészáros & mészárost?
esetleg most közös nyilatkozatban bevédeni a bkkt és elítélni az etikus hekkert?

sorolj már pár példát plz, mert nemigazán látom, hol az a sok fantasztikus ügy, ami mellett KRITIKA(!!!) nélkül el lehetett menni az elmúltnyolcév(tm)-ben! (nem állítom, hogy nem volt ilyen, csak általánosságban nem volt jellemző - ezt állítom)

hja és ha már mindenkori ellenzékről beszélsz: a fideszt ellenzékben így láttad, saját bevallásod szerint: "piszkosul gyűlöltem az egész Fideszt, orbánviktorostól, mindenestől az uszító, fröcsögő, eszetlen ripacskodó, gyűlölködése miatt. " -> ha kormányra kerülnek és tartanak egy szép beszédet, akkor minden megbocsájtva nekik is, szal ne ítéld el őket az alapján ahogy most viselkednek! :DDD

[ Szerkesztve ]


atike
(PH! nagyúr)

Esélyes, hogy ezek a hozzászólások törölve lesznek, de nem tudom milyen adót nézel. :U


bolondember
(MODERÁTOR)
Blog

Kérem hanyagoljátok az hír témájához szervesen nem kapcsolódó aktuálpolitikát !

Köszönöm!


szupermacs
(PH! kedvence)
Blog

Maradni kellett volna még abban a kórházban.

Nagyon érdekes és tanulságos cikk, tetszik! :R

[ Szerkesztve ]


hallador
(PH! addikt)

komolyan,

Távolról sem! De végre kezdhetek büszke lenni, magyarságomra. Kezdjük visszanyerni erőnket mindenféle síkon! Saját bőrömön tapasztalva!

Neked ezzel semmi bajod nincs?

Na erre büszke lehetsz pajti...

Tehát, csak szigurúan a témánál maradva, neked semmi problémád azzal, hogy az adataid közkézen forognak, azzal sincs semmi bajod, hogy azt bárki megszerezheti, majd eladhatja a fekete piacon?

Miközben a Te adódból is készítették ezt a szemetet?

Komolyan?

Vazzeee.... Erre büszke lehetsz...

Én sajnálnám ilyenekre eltékozolni a magyarságom... De úgy tűnik van akinek semmi nem drága...

Milyen magyarságról hadoválsz Te? Ez szimplán lopás.. Hülyének lenni ér...Mást hülyének nézni nem ér...

[ Szerkesztve ]


Kopi31415
(PH! félisten)
Blog

Sajna bezárták.


flimo
(őstag)

Tök vicces, ahogy bekezdéseken át fejtegetik a no-reply emailt, meg hogy 13 éves is ismeri, csak azt nem fejtik ki, hogy 12 év feletti értelemmel azokat a címeket no-reply-nak nevezik el, nem shopnak :)


borg25
(senior tag)

Számomra a BKK és a T megnyilvánulásában az az érdekes, hogy sosem szólalt meg egy autentikus személy. Oké, a két vezérigazgató megszólalt, de pl az IT igazgató miért nem? Az legalább szakértő szemmel tudott volna valamit mondani.
A kommunikációs osztályt is megértem, ezt már nehéz lett volna kidumálni, senki se akarta megpróbálni, hátha átvágja a Gordiuszi csomót és mennybe megy.


kispx
(PH! kedvence)

Technikai részleteket nem szoktak mondani (gyakran nem is mondhatnak). A kommunikációs protokoll abban szokott kiteljesedni, hogy
- nyugi, urai vagyunk a helyzetnek
- XY a hibás


sb
(PH! kedvence)

Egyébként erről írtam még az elején, amikor kijött ez a bug infó (bocs, ez nem bug, maga a rendszer az)
Reflexből tolták a feljelentést akkor amikor már tudni lehetett, hogy az nem jut hozzá ügyfél adatokhoz aki nem akar... és ez eléggé jól perelhető visszafelé amennyire én meg tudom ítélni.

Milyen magyarságról...
Akinek nincs más, valós, kézzelfogható értéke az szokott a helyzeti panelek mögé bújni. Értelmes embernél elég kevés arra büszkélkedni, hogy épp hol született, milyen színű a szeme, farfekvéses volt-e...

[ Szerkesztve ]


atike
(PH! nagyúr)

Ez volt már...? :U

Rávilágít nem egy dologra. Ha csak egy része is igaz már durva....


Kopi31415
(PH! félisten)
Blog

Azt hiszem automatát akarok árulni.


atike
(PH! nagyúr)

Nem csoda. Így szeretlek kis hazám.... :(((

üzenetek