Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


#Morcosmedve
(PH! kedvence)

Magyarországon is? Nyelvek?

[ Szerkesztve ]


anulu
(PH! félisten)

tippre USA only


azbest
(PH! félisten)
Blog

itt nem, egyébként $49.99/month. Cancel anytime. Náluk ez versenyképes ár, mert 60-100 dolcsiig is felmegy a bővebb csomag.

Mocskosul drága usában a kábeltévé, hozzájuk képest mi el vagyunk kényeztetve. Egyébként ezért is olyan népszerű náluk a netflix és társai, mert 10 dolcsi körül nem reklámokat látnak folyton, néha valami műsorral megzavarva.


anulu
(PH! félisten)

kb 2 éve még jóval olcsóbbak voltak, nagyjából szolgáltatótól függetlenül (YTTV, Hulu, Sling, DTVN) $10-15-al drágultak. sajnálom, hogy agyament módon kell trükközni, hogy itthon is elérhető legyen (2016 óta vagyok Directv Now előfizető, azóta az Apple TV-s app lokáció detektálása 3x változott...).


BE4GLE
(fanatikus tag)

Ez szuper, de rengeteg ingyenesen elérhető ismeretterjesztő csatorna és videó van a Youtube-on.


lezso6
(VARÁZSLÓ)
Blog

A Discovery főprofilja sajnos már rég nem ismeretterjesztő, hanem reality-TV.


Fred23
(PH! kedvence)

Még ott se mindenütt, ahogy nézem. Szóval ennek a hírnek a hírértéke... :DDD


zseko
(PH! kedvence)
Blog

$49.99/month 😂


anulu
(PH! félisten)

kb csak a Sling olcsóbb, de a Blue + Orange + 1-2 kieg csomag és azzal is ott vagy. FuboTV, DirectvNow, PS Vue is ezen a környéken indulnak.


zseko
(PH! kedvence)
Blog

Az van, hogy egyiket sem ismerem azokból amit felsoroltál :B Sportműsor nem érdekel (inkább csinálom mint nézem), hírműsor nem érdekel, a syfy-on kívül pedig még talán kettő volt aminek ismerős a neve. Aztán időm (na meg nagyobb szintű angol :B) sincs rá, így ennyiért én pénzkidobásnak tartom. Elfogadom, hogy ennyi, csak nem én vagyok a célközönség. Van Netflix, HBOGO, Spotify 'gombokért' (családi csomagok), egyelőre beérem ezzel :)


aAron_
(őstag)

Sajnos igen. Discovery-n és más hasonló ismeretterjesztő csatornákon nőttem fel (History, Spektrum, NatGeo, stb). Nagyban hozzátettek a töri érettségimhez, kritikus gondolkodásom kialakulásához. Mára rájuk sem ismerek pár kivételtől. Gusztustalan szenny, ami megy rajtuk. :(

[ Szerkesztve ]

üzenetek